fbpx

Activiteiten Nieuwveen

Activiteiten in regio Nieuwveen

Bij Turf Aalsmeer bieden we unieke activiteiten nabij Nieuwveen, perfect voor allerlei groepen! Of je nu op zoek bent naar wat spanning met vrienden of een grootschalig bedrijfsuitje aan het plannen bent, bij ons vind je een breed assortiment aan avontuurlijke, hilarische en gezellige activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden. Van spannend lasergamen tot uitdagende escape rooms en grootschalige groepsspellen; we hebben alles in huis om iedereen een geweldige tijd te bezorgen in de omgeving van Nieuwveen.

Uniek aanbod activiteiten voor elke groep rond Nieuwveen

Wij bieden voor elke groep en elke leeftijdscategorie de perfecte groepsactiviteit in en rond Nieuwveen. Of het nu gaat om een uniek bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest, een kinderfeestje, een jubileum, een verjaardag of gewoon een leuk uitje; bij ons vind je diverse soorten activiteiten!

actviteiten regio nieuwveen

Trust Nobody

Wil jij een unieke activiteit in de regio Nieuwveen? Probeer dan ons spel Trust Nobody! Dit bloedstollende spel is geïnspireerd op het bekende televisieprogramma ‘Wie Is De Mol’ en geschikt voor groepen van 8 tot 24 personen (of zelfs 48 in de uitgebreide variant). Voltooi diverse spannende opdrachten om geld te verdienen en een plekje te veroveren in de top van het klassement, voordat de mol roet in het eten gooit.

activiteiten in nieuwveen

De Torenwachter

Is een spannende ontsnappingservaring precies wat je zoekt? Dan is De Torenwachter iets voor jullie. Kunnen jullie het mysterie van de Watertoren van Aalsmeer ontrafelen? De laatste wachter heeft een koffer vol ontdekkingen voor jullie achtergelaten, in de hoop dat jullie het eeuwenoude raadsel van de beruchte architect kunnen oplossen…

groepsactiviteiten nieuwveen

Gold Creek

Zoek jij een spannende activiteit in de buurt van Nieuwveen voor een vriendengroep of familie-uitje? Stap dan terug in de tijd naar het oude goudzoekersdorp Gold Creek uit het Wilde Westen! Jullie uitdaging: verzamel zoveel mogelijk goud in slechts 70 minuten. Ontsnap, los puzzels op, zoek naar aanwijzingen en verover goud met jullie laserguns.

groepsactiviteiten regio nieuwveen

Fort K

Fort K biedt een mysterieuze escape-ervaring geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Een mysterieus gezelschap genaamd ‘Activae Aqua Alsmare’ heeft Fort de Kwakel ontsloten om het verborgen water eronder te onderzoeken. Vorm een team van maximaal 8 personen en ga de uitdaging aan om het fort binnen te dringen. Kunnen jullie in 80 minuten infiltreren in het genootschap?

groepsactiviteiten in nieuwveen

De Swarte Westenders

Op zoek naar een activiteit in de buitenlucht rondom Nieuwveen? Bij mooi weer nodigen we jullie uit om aan boord te stappen van onze bijzondere open onderzoekssloep, voorzien van een eeuwenoude edelmetaal-scanner. Ga samen met een groep tot 10 personen op zoek naar sporen van De Swarte Westenders, een beruchte bende die deze regio 500 jaar geleden onveilig maakte. Lukt het jullie binnen 90 minuten om de verborgen buit van deze bende te vinden?

Lasergamen

Bij Turf Aalsmeer kunnen jullie een unieke draai geven aan het traditionele lasergamen tijdens jullie activiteit nabij Nieuwveen! Betreed ons 230 vierkante meter grote Wilde Westen-dorpje met een saloon, bank, kerk en gevangenis. Tussen de lasergames door kunnen jullie ontspannen in onze ontvangstruimte met een drankje of een potje tafelvoetbal.

Chicken Games

Wil je meer weten over onze leuke Chicken Games? Ervaar een spannend toernooi perfect voor grote groepen en bedrijfsuitjes! Strijd in teams met diverse uitdagende spellen. We kunnen de spellen op jullie locatie opzetten of op een plek naar keuze. Kies uit 9 verschillende spellen zoals Mega Jenga of Levend Stratego!

Alles voor het leukste dagje uit met collega’s

Ontdek bij ons meer dan alleen de standaard groepsspellen voor bedrijfsuitjes. Geef jullie bedrijfsuitje een extra dimensie met een pubquiz, traditionele spellen, een boottocht, een creatieve workshop, een training of een andere activiteit naar keuze in Nieuwveen en omgeving. Bekijk onze standaard bedrijfsuitjes of stel samen een op maat gemaakt programma op dat perfect aansluit bij jullie wensen. Wij staan klaar om samen met jullie een uniek en onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren!

De leukste kinderfeestjes

Verras jonge avonturiers met unieke kinderfeestjes vol spanning en plezier. Laat ze zichzelf wanen als echte cowboys of cowgirls in ons uitgestrekte Wilde Westen-dorp van 240 vierkante meter. Daag ze uit om het 117 jaar oude Fort de Kwakel te infiltreren tijdens een onvergetelijke 80 minuten durende ‘Fort Kids’-escape ervaring. Ontdek hier meer over onze mogelijkheden voor kinderfeestjes!

Onvergetelijke activiteiten op jouw gekozen locatie

Denk je eraan om een activiteit of spel te organiseren op je eigen locatie, zoals je bedrijfspand, tuin, huis of school? Dat is absoluut mogelijk! Wij verhuren verschillende ‘Oud-Hollandse spellen’ en bieden de optie om onze laserguns, Chicken Games of het boeiende Trust Nobody-spel op jouw favoriete locatie te spelen. Maar dat is nog niet alles – stel je een op maat gemaakte pubquiz voor of geniet van live optredens door getalenteerde zangers of bands.

Onze ervaren trainers voor teambuildingactiviteiten kunnen ook naar jouw locatie komen. En om het helemaal af te maken, kunnen we zelfs catering verzorgen. De mogelijkheden zijn eindeloos, vertel ons jouw ideeën en wij zorgen ervoor dat het werkelijkheid wordt! Zo hoef jij voor de leukste activiteiten niet richting Nieuwveen te komen.

nieuwveen activiteiten

Fantastische opties voor activiteiten in omgeving Nieuwveen

Ontdek onze uiteenlopende arrangementen en voeg een culinair tintje toe aan jullie avontuurlijke dag. Van een gezamenlijke lunch tot smakelijke hapjes of zelfs een uitgebreid 3-gangen diner, wij creëren de perfecte mix van avontuur en smaak op basis van jouw wensen. Verken hier onze diverse arrangementen! Of je nu wilt bijpraten of jullie overwinningen wilt vieren, onze arrangementen bieden de ideale gelegenheid om de dag gezamenlijk af te sluiten.

Een unieke ervaring

Bij Turf Aalsmeer staat plezier en diversiteit centraal tijdens onze activiteiten in Nieuwveen en omstreken. Onze op maat gemaakte spellen, geïnspireerd door escape rooms en lasergamen, tillen het plezier naar een hoger niveau. Of je nu van puzzels houdt, een uitdaging zoekt in ontsnappingspellen, teamwerk belangrijk vindt, op zoek bent naar avontuur, of gewoon actievol plezier wilt met laserguns: bij ons vind je het allemaal.

Onze activiteiten vinden plaats op unieke locaties in de regio Nieuwveen en bieden de perfecte setting voor teambuilding. Ga de uitdaging aan of werk juist samen in teams terwijl je de uitdagingen van onze spellen aangaat. Ontdek de kracht van samenwerking en strategie terwijl je vrienden, familie of collega’s uitdaagt op manieren die je niet voor mogelijk hield.

Welke unieke activiteit kies jij in regio Nieuwveen?

Maak van elke gelegenheid een geweldig evenement bij Turf Aalsmeer. Met ons diverse aanbod zorgen we ervoor dat jouw dag perfect wordt ingevuld, of het nu gaat om verjaardagen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes of andere speciale gelegenheden.

Reserveer eenvoudig online de activiteit, datum en tijd voor een dag vol unieke belevenissen. Wil je meer informatie over onze activiteiten in Nieuwveen of de beschikbaarheid van specifieke activiteiten? Neem dan gerust contact op! We denken graag met je mee om jouw dagje uit perfect te maken.